5 tips för förvaring …. del 3

Här kommer sista delen i miniserien om hur man kan förvara i trånga utrymmen. Efterhand som vi få in fler tips och finner på fler sajter med bra ideér och produkter kommer det fler tips och trix på området. Men för den här gången så är det slut. Så håll till godo med de sista 5 tipsen.

 

  1. En hörnskåpskarusell (på engelska Lazy-Susan) i ett hörnskåp kommer att öka lagringen i svårtillgängliga köksskåp. Perfekt för små grytor, kastruller och lock, eller mat och kryddor.
  2. Skohängare är inte bara för skor. De använder sig av det oanvända utrymmet bakom eller på framsidan av en garderobsdörr. Och förutom skor, kan man hänga slipsar, halsdukar, vantar och mössor, hantverk eller små kontorsmateriel som häftklamrar eller tejp. Bara egna fantasin sätter gränser.
  3. foto från compact-livingbutiken.se

    foto från compact-livingbutiken.se

    I tt verkligt litet utrymme, är en av de bästa förvaringsalternativen en uppfällbar säng. Bara vik tillbaka upp i väggen och du har en välbehövlig golvyta.

  4. Bjälklaget i utrymmet under trappan eller taket kan erbjuda ett bra sätt att smyga in förvaring. Öppna upp mellan bjälkarna, gör en snygg baksida och du kommer att ha ett bra ställe att förvara böcker och dekorativa föremål.
  5. Sedan finns det ju möjligheten att hyra förvaringsutrymmen i containrar eller hos de olika företag som har just stora förvaringsboxar för lång- eller korttidsförvaring