5 tips för förvaring …. del 2

Här fortsätter vår lilla serie om bra sätt att förvara. De förra tipsen var bla om att använda sängen, korgar, resväskor, lådor och industrihyllor.
Här kommer fler användbara tips och knep i del 2

 

  1. En metallstav och S-krokar har förutsättningar att bli ett verkligt användbart lagringsutrymme. Skapa en dekorativ och funktionell mugghängare av kopparrör hängande från taket. Snygga kromade rör kan sättas under köksskåpen att hänga mindre saker på eller på baksidan av en garderob dörr för smycken, bälten eller slipsar.
  2. Återanvänd ett gammalt medicinskåpet för användning som kryddhylla eller för baktillbehörsskåp i köket. Med sin relativt ringa storlek kan det passa perfekt över en hylla eller bord.
  3. foto från pandurohobby.se

    foto från pandurohobby.se

    En trälåda med lock kan göras om till stor fotpall med den extra fördelen av dold förvaring. Bara klä utsidan av lådan, lägg till några möblerfötter för en attraktiv fotpall som tjänar två syften.

  4. Transparenta plastkärl med lock är en organisatörs dröm. Locket kommer att hålla fukt och smuts ut och genom de genomskinliga sidorna kan du se innehållet utan att behöva öppna den. Perfekt för stapling på platser som vindar, källare och garage.
  5. Tyger är en stor tillgång när det gäller att utnyttja utrymmen för förvaring. Täck sidan av ett bord med ett snyggt tyg och lagra tex böcker under. En stor duk som når till golvet på matbordet kommer att dölja alla typer av förvaring under.